Audi A8L W12 Exclusive

Audi a decis să facă din noul A8 facelift, model expus în această toamnă în premieră mondială cu ocazia salonului Auto de la Frankfurt 2013, o limuzină atrăgătoare pentru clienţii care doresc mai presus de toate, exclusivitate. Aşa a luat naştere ediţia specială ce poartă numele trăsăturii sale definitorii: Exclusive.

Ea are la bază versiunea A8L W12, cu motor de 500 de cai putere şi ampatament mărit. Pentru a sublinia acest caracter exclusivist, Audi a hotărât să îşi unească forţele cu italienii de la Poltrona Frau în personalizarea limuzinei. Nu în ultimul rând, germanii au promis că doar 50 de unităţi vor purta semnătura Exclusive.

Peninsularii, specializaţi în designul obiectelor de mobilier de lux, au decis să ofere o notă aparte interiorului. Aşa se face că scaunele au fost îmbrăcate în tapiţerie din piele anilină, de culoare maro coniac Agatha, creată special de maeştrii Poltrona şi cusută sub formă de romb pe spătare şi şezut. Poltrona Frau a creat şi linii de contur contrastante, din lemn de măslin.

Nuanţele argintii de culoarea granitului se găsesc la nivelul cusăturilor, al portierelor şi al planşei de bord. Planşă de bord care a fost îmbrăcată şi ea în piele Nappa. La nivelul plafonului, Audi a optat pentru Alcantara de culoare albă, în vreme ce covoraşele au fost de asemenea schimbate cu unele noi, de culoare gri.

Sursa: automarket.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutieraremorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata!!! NON STOP la 0720348192 sau pe www.tractari-transport.ro

Leave a Reply