Brabus Clasa G de 700 CP

Dacă stai să te gândești, și poliția rutieră din România a avut un Jaguar XF-R, deci faptul că în Dubai vei putea vedea patrulând un Brabus Clasa G echipat pentru munca de polițist n-ar trebui să mire pe nimeni. Eh, că Jaguarul nostru era scos mai mult pe post de sperietoare pe A2, pentru că bani de benzină, ioc (plus că  mașina trebuia îanpoiată întreagă la finalul înțelegerii cu importatorul, și exista riscul ca polițiștii proaspăt coborâți din Logan s-o ia ușor razna când se trezesc cu 510 CP la picior – e drept, primiseră un curs de pilotaj, dar știm cu toții cât de repede te poate face o mașină puternică să-ți pierzi uzul rațiunii), asta e cu totul altă poveste. Una care nu are niciun fel de relevanță pentru Dubai.

Mașina este un G63 AMG care a primit tratamentul B63S Widestar de la Brabus, ceea ce înseamnă 700 de cai putere storși din motorul V8 biturbo de 5,5 litri, suspensii revizuite, caroseria lățită și niște jante de 23 de inci. În ciuda aspectului care lasă impresia că mai degrabă va comprima la nesfârșit aerul din fața lui, în loc să-l străpungă, Brabusul atinge suta de kilometri la oră în doar 4,9 secunde iar viteza maximă se situează undeva pe la 245 km/h.

Dacă ți se pare că n-ar trebui să aibă probleme în a ține pasul cu prea multe dintre mașinile potențialilor contravenienți, s-ar putea ca problemele să apară tocmai din propria curte: poliția din Dubai mai are în ogradă un Ferrari FF, un Lamborghini Aventador și se spune că ar mai fi fost reperate purtând inscripțiile poliției mașini precum Nissan GT-R, Audi R8 sau Mercedes-Benz SL63 AMG. Dacă nu cumva a ajuns și pe acolo schema cu împrumutatul mașinilor către poliție pentru a crește imaginea mărcii, atunci directorul forțelor de ordine din Dubai este foarte norocos că se află în țara aia, pentru că oriunde altundeva ar fi fost concediat în ora următoare.

Sursa: Topgear.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutieraremorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata!!! NON STOP la 0720348192 sau pe www.tractari-transport.ro

Leave a Reply