Campania de debut noul BMW X5

Campania de debut a noului BMW X5 se lansează astăzi, 20 ianuarie, și are în prim plan mesajul: „Respectul nu se impune – se câștigă .“

BMW X5 a fost constant cel mai cumpărat model al mărcii noastre. Noul BMW X5, prezentat în luna noiembrie a anului trecut, este apreciat pentru inovații, pentru design și pentru autenticul pe care a reușit să îl creeze într-un segment pe care, practic, l-a construit.

A treia generaţie BMW X5, fondatorul segmentului Sports Activity Vehicle şi liderul global în segment, impune noi standarde privind designul dinamic, spaţiul și versatilitatea remarcabilă, dar şi prin plăcerea eficientă a condusului. De la debutul primului model, în 1999, au fost livrate mai mult de 1,3 milioane de modele către clienți. În România, BMW X5 este cel mai important model al mărcii, ocupând constant prima poziție în topul vânzărilor mărcii începând cu 2008.Noul BMW X5 reprezintă o evoluție a designului față de modelul anterior într-o linie care aduce o imagine cu un plus de dinamism și forță. O serie de elemente noi sunt integrate armonios în limbajul general de design, incluzând Air Curtains și Air Breathers pentru roțile față şi Aero Blades  pentru lunetă. S-a obținut astfel un coeficient aerodinamic deosebit (Cd) de redus, de numai 0,31 (în cazul X5 xDrive30d). În plus, sunt oferite în premieră posibilităţi de personalizare speciale, clienţii putând opta între noile pachete Design Pure Experience, Design Pure Excellence dar și M Sport, dotări de exterior şi interior pot fi comandate în aproape orice combinaţie. Se asigură astfel posibilitatea de a opta între mai multe configurații care schimbă caracterul mașinii între robust și puternic, dinamic sau elegant și luxos.

Noul model vine și cu o serie de tehnologii de avangardă. Se remarcă trenul de rulare și propulsoarele care livrează performanța dinamică emblematică pentru marcă. Acum sunt disponibile nu mai puțin de patru pachete de suspensii, care permit o configurație optimă, orientată către confort, performanță sau către o combinație optimă a celor două.

La interior, noul BMW X5 vine cu o serie extinsă de sisteme de asistență și confort, susținute de noua generație BMW iDrive cu ecran cu o diagonală de 10,25 ţoli (26,04 cm) și controller cu touch. Noul BMW X5 este primul SUV din lume care oferă o funcție de condus autonom, Traffic Jam Assist. Aceasta poate controla direcția și accelerația automobilului, păstrând banda de deplasare și distanța față de automobilele din spate în situația unor ambuteiaje pe autostradă, la viteze de până la 40 km/h.

Pentru prima oară, BMW X5 este disponibil cu o motorizare de patru cilindri și propulsie (tracțiune spate). Aceasta beneficiază din plin de tehnlogia TwinPower Turbo pentru unul dintre cele mai puternice propulsoare de doi litri din lume. Este vorba de BMW X5 sDrive25d, modelul de intrare în gamă, care dispune de 218 CP/ 160 kW și este disponibil de la 45250 Euro fără TVA. Cel mai performant model este BMW X5 M50d M Performance care beneficiază de cel mai puternic motor diesel de trei litri din lume – 381 CP/ 280 kW și este disponibil pentru 71900 Euro fără TVA. Combinația de putere și performanțe pe care competiția le poate oferi doar prin motoare semnificativ mai mari, este deosebit de atractivă și în ceea ce privește taxele, modelul beneficiind din plin de avantajul unei cilindree mici.

Sursa: BMW Romania

Servicii complete de tractari auto, transport marfa si transport mobila Pitesti si transport mobila Arges. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutiera, remorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata! In caz ca vreti sa va mutati mobila, o cumparati si o aduceti la domiciliu sau va mutati in alta parte va putem ajuta  cu mutarea mobilei in Pitesti si in Arges. Relocarea in Pitesti si relocarea in Arges o asiguram cu personal calificat, siguranta in transportul mobilei si rapiditate in derulare comanda.Non Stop tractari, remorcari auto, transport mobila Pitesti si transport mobila Arges ne gasiti la 0720348192, sau pe  www.tractari-transport.ro – 

Leave a Reply