Cea mai rapida masina de peste doua tone din lume

Casa de tuning Gemballa a modificat un Porsche Panamera Turbo pentru a doborî recordul mondial de viteză al un model care cântăreşte peste două tone. Exemplarul a reuşit să atingă 338 de km/h.

În prezent, pe piaţa auto, sunt mai multe maşini care, deşi cântăresc peste două tone, sunt extrem de rapide. Cu toate acestea, numai o singură maşină de peste două tone poate atinge o viteză maximă de 338.8 km/h. Iar această maşină este Gemballa GTP 700, o berlină care are la bază actualul Porsche Panamera Turbo.

Casa de tuning a pregătit bine terenul pentru a fi sigură că îşi poate trece în cont un record mondial. Folosindu-se de cei 700 de cai putere ascunşi sub capotă, dar şi de asfaltul circuitului de la Nardo, utilizat adeseori pentru astfel de recorduri, Gemballa a reuşit să îşi adjudece titlul pentru cea mai rapidă maşină de serie de peste două tone.

Viteza atinsă de tunerul german, 338.8 km/h, a fost înscrisă apoi şi în fişa tehnică a modelului modificat.

Gemballa GTP 700 a fost expus pentru prima dată la finalul lunii trecute, cu ocazia salonului de specialitate de la Essen, unde a impresionat cu cifrele sale. Echipată cu un motor V8 de 4.8 litri, berlina germană a venit alături de 700 de cai putere şi o masă totală de 2225 de kilograme.

Chiar şi aşa, sprintul de la 0 la 100 de km/h a fost garantat în doar 3.3 secunde. Pentru a atinge 200 de km/h, Gemballa GTP 700 are nevoie de 9.6 secunde, în vreme ce pragul de 300 de km/h este atins în 26.5 secunde.

Exemplarul care a reuşit să atingă viteza record aparţine deja unui client şi a fost echipat cu jante de 22 de inch şi pneuri de performanţă.

Sursa: automarket.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutiera, remorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata! Non Stop tractari si remorcari auto ne gasiti la 0720348192, sau pe  www.tractari-transport.ro – 

Leave a Reply