Nissan GT-R Nismo de 600 CP

Aşteptat să facă cunoştinţă cu publicul în data de 19 noiembrie, Nissan GT-R Nismo  dezvăluie deja cate ceva  într-un comunicat oficial dinainte de lansarea oficiala. Versiunea de performanţă a sportivei completează noua familie Nismo, unde avem deja micul Juke şi fratele 370Z.

Nissan GT-R Nismo se foloseşte de acelaşi motor V6 bi-turbo, de 3.8 litri, echipat cu o evacuare şi o admisie revizuite, dar şi cu turbocompresoarele de pe modelul de competiţei GT3.

Aceste modificări, precum şi o recalibrare a aprinderii, au făcut ca unitatea cu şase cilindri să ajungă să dezvolte 595 de cai putere, cu 50 mai mult decât în cazul versiunii de serie. Şi cuplul motor a urcat de la 627 la un total de 650 Nm. Inginerii japonezi susţin că potenţialul motorului este mult mai mare, însă ceva mai mulţi cai putere ar fi afectat fiabilitatea cutiei de viteze.

Pentru a ţine în frâu resursele considerabile, Nismo a apelat la un set de jante de 20 de inch, încălţate cu pneuri 255/40RF-20, provenite de la Dunlop. Clienţii vor avea la dispoziţie şi pachetul Track, aflat pe lista de opţionale, responsabil cu timpul extrem de bun obţinut pe circuitul de la Nuburgring.

Pachetul pune la dispoziţie mai multe accesorii din fibră de carbon, printre care extensia pentru spoilerul faţă, pragurile laterale şi deflectorul posterior. GT-R Nismo vine la pachet cu o serie de modificări aduse şasiului pentru a îmbunătăţi tracţiunea şi ţinuta de drum.

Mulţumită acestui pachet, celor 65 de kilograme cu care se reduce masa generală, şi pilotului Michael Krumm, fost campion în FIA-GT, Nissan GT-R Nismo a reuşit să smulgă un timp foarte bun, de numai 7 minute şi 8 secunde pe circuitul de la Nurburgring.

Nissan a anunţat deja că un GT-R Nismo cu cel mai căutat pachet de opţionale va ajunge să coste sub 200.000 de dolari, echivalentul a 148.000 de euro.

Sursa: automarket.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutieraremorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata!!! NON STOP la 0720348192 sau pe www.tractari-transport.ro

Leave a Reply