Noul Ford Mustang-lansare pe 5 decembrie

Ford a anuntat ca viitoarea generatie a lui Mustang va fi prezentata pe 5 decembrie. Evenimentul special va avea loc in sase orase de pe patru continente: New York, Los Angeles, Dearborn, Barcelona, Shanghai si Sidney. Conform colegilor de la Automarket, cea mai importanta veste consta in faptul ca europenii vor putea comanda viitorul Mustang direct din showroom-urile Ford.

Cea de-a sasea generatie a lui Ford Mustang vine la 50 de ani de la prima aparitie pe piata a musclecar-ului american.

“In locuri precum Germani sau Brazilia, unde nici macar nu vindem Mustang la aceasta ora, acest nume se afla in top 10 denumiri asociate cu Ford. Toata lumea stie cum prebuie sa arate un Mustang. Auzim asta de la clienti, auzim asta de la managementul nostru”, a declarat Joel Piaskowski, directorul de design responsabil cu dezvoltarea noului Mustang.

Cu mai multe detalii despre noul Ford Mustang vor reveni pe 5 decembrie. De asemenea, cei care vor sa vada in diret evenimentul pregatit de Ford, pot accesa pagina oficiala de Facebook a producatorului american, pot intra pe pagina de Facebook Ford Mustang sau pe contul de Instagram Ford.

Sursa: autobook.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutiera, remorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata!!! NON STOP la 0720348192 sau pe www.tractari-transport.ro

Leave a Reply