Principalele criterii ale romanilor de achizitie auto second hand: Consumul de combustibil, fiabilitatea si costurile cu intretinerea

Consumul de combustibil, fiabilitatea si costurile cu intretinerea sunt primele trei criterii de care tin cont romanii cand cumpara un autoturism, dar in urmatorii ani accentul se va muta pe aspecte care vizeaza bugetul pe termen lung alocat utilizarii masinii, potrivit Daedalus Millward Brown, dat publicitatii de Mediafax.

Astfel, 77% dintre cei intervievati au ales consumul de combustibil, 60% fiabilitatea si 59% costurile cu intretinerea.

La distanta relativ mare se afla siguranta autoturismului/testele NCAP (28%), iar pe locurile urmatoare in topul criteriilor se afla aspectul exterior (18%) si cel interior (12%).

Procentajul relativ scazut al acestor ultime doua criterii denota o alegere mai degraba rationala a romanilor cand vine vorba despre alegerea masinii.

Marimea portbagajului este unul dintre primele trei criterii pentru 11% dintre respondenti, cu un procent in plus fata de cei 10% care se uita la pastrarea valorii in timp a autoturismului (deprecierea auto) atunci cand cumpara o masina.

Nivelul de poluare (8%), desi are valori relativ modeste in criteriile principale de alegere, este totusi mai important decat culoarea masinii (4%), demarajul (3%) si atributul “masina mare/impunatoare” (2%).

“In urmatorii ani ne asteptam sa fim martorii unei schimbari majore in procesul decizional al romanilor atunci cand vine vorba despre autoturisme. Accentul se va muta pe aspecte care vizeaza bugetul pe termen lung alocat utilizarii masinii, fenomen care practic inseamna maturizarea consumatorului roman”.

Servicii complete de tractari auto, transport marfa si transport mobila Pitesti si transport mobila Arges. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutiera, remorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata! In caz ca vreti sa va mutati mobila, o cumparati si o aduceti la domiciliu sau va mutati in alta parte va putem ajuta  cu mutarea mobilei in Pitesti si in Arges. Relocarea in Pitesti si relocarea in Arges o asiguram cu personal calificat, siguranta in transportul mobilei si rapiditate in derulare comanda.Non Stop tractari, remorcari auto, transport mobila Pitesti si transport mobila Arges ne gasiti la 0720348192, sau pe  www.tractari-transport.ro – 

 

Leave a Reply