Sfaturi pentru siguranta in trafic pe timp de iarna

Daca in aceasta perioada a vacantei de iarna sunteti nevoiti sa conduceti in conditii de ninsoare, viscol, ceata sau polei, pentru siguranta deplasarii, va recomandam cateva sfaturi bune de urmat:

1.    Inainte de a pleca la drum, informati-va temeinic cu privire la conditiile meteo si starea drumurilor!
2.    Folositi corespunzator luminile autovehiculelor.
3.    Circulati cu viteza redusa atat in localitati cat si in afara lor, cand partea carosabila este umeda sau acoperita cu polei, gheata, zapada batatorita, mazga sau are imbracamintea din piatra cubica.
4.    In situatia unui carosabil alunecos sau acoperit de zapada, folositi „frana de motor”.
5.    Echipati autovehiculul cu anvelope corespunzatoare, cu profil de iarna. Evitati suprapresiunea care scade aderenta anvelopelor la carosabilul drumurilor.
6.    Asigurati-va la schimbarea directiei de mers. Oricand din spate sau din fata poate aparea un alt autovehicul.
7.    Respectati limitele legale de viteza.
8.    Pastrati randul in coloana si nu va hazardati in efectuarea unor depasiri neregulamentare, chiar daca este o perioada cu trafic ridicat.
9.    Programati calatoriile in asa fel incat sa nu conduceti in stare de oboseala.
10.    Curatati farurile si blocurile de semnalizare si folositi corespunzator instalatia de ventilatie – climatizare.
11.    Conduceti cu multa atentie si rabdare!

Drum bun!

Sursa: auto.ro

Servicii complete de tractari auto, transport marfa si transport mobila Pitesti si transport mobila Arges. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutiera, remorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata! In caz ca vreti sa va mutati mobila, o cumparati si o aduceti la domiciliu sau va mutati in alta parte va putem ajuta  cu mutarea mobilei in Pitesti si in Arges. Relocarea in Pitesti si relocarea in Arges o asiguram cu personal calificat, siguranta in transportul mobilei si rapiditate in derulare comanda.Non Stop tractari, remorcari auto, transport mobila Pitesti si transport mobila Arges ne gasiti la 0720348192, sau pe  www.tractari-transport.ro – 

Leave a Reply