Trenul Orient Express in varianta japoneza

Pentru prima oară Japonia a investit o sumă uriaşă de bani- mai mult de 23 de milioane de euro- într-un tren care face mai degrabă referire la vremuri demult apuse, decât la viitorul tehnologizat pentru care japonezii sunt cunoscuţi, scrie  www.tractari-transport.ro . Trenul Seven Stars circulă pe insula Kyushu, a treia cea mai mare insulă din Japonia şi cea mai bogată în vegetaţie şi istorie, şi este menit să arate vizitatorilor împrejurimile, în stilul Marelui Gatsby. Interiorul trenului este lucrat manual, din materiale preţioase precum lemn de nuc şi lemn de trandafir, cu inserţii artizanale în forme de flori şi păsări iar totul este realizat cu o mare atenţie la detalii (chiar şi chiuvetele din baie sunt vopsite manual). În vagonul lounge, pe lângă pian şi un duo de violonişti, cea mai mare atracţie este un geam uriaş prin care se văd, ca într-o sală de cinema, peisaje inedite, de la vulcani la râuri de munte.

O excursie de 4 zile cu trenul Seven Stars costă în jur de 3000 de euro însă rezervările sunt aproape epuizate pentru 2014.

Mai multe articole interesante, rezolvarea problemelor aparute la masina dumneavoastra cu tractare auto Pitesti,Arges si Autostrada A1 sau transport de marfa national si international le veti gasi pe www.tractari-transport.ro

Sursa articolului de pe www.tractari-transport.ro este Zf .ro

Leave a Reply