Accidentul in care a murit Paul Walker-defectiune mecanica a automobilului

Accidentul in care a murit Paul Walker, protagonistul francizei cinematografice “Furios si iute/ Fast & Furious”, a fost cauzat de o defectiune mecanica a automobilului Porsche – probabil o scurgere de lichid la sistemul de directie – in care se afla actorul, potrivit unor surse citate de TMZ.com, relateaza Mediafax.

Surse care au legatura cu magazinul auto Always Evolving, detinut de Paul Walker si Roger Rodas, cealalta victima din acest accident, spun ca au vazut la locul accidentului urme de lichid pe asfalt, care preced urmele lasate de cauciucurile automobilului Porsche in care s-au aflat cei doi barbati.

Aceleasi surse spun ca urmele de cauciuc apar pe asfalt la o distanta foarte mica de locul impactului. Potrivit surselor, daca Roger Rodas ar fi pierdut controlul automobilului, atunci urmele de cauciuc ar fi trebuit sa indice o schimbare a directiei de deplasare. In schimb, aceste urme formeaza o linie dreapta. Dupa parerea lor, acest element pare sa certifice teoria potrivit careia persoana aflata la volan nu a mai beneficiat de o functionare corecta a sistemului de directie.

Un alt element care a generat banuieli se refera la faptul ca flacarile au izbucnit extrem de repede in partea din fata a automobilului. Aceleasi surse spun ca incendiul ar fi trebuit sa izbucneasca in spatele masinii, unde se afla motorul automobilului, iar flacarile aparute in partea frontala intaresc teoria unei scurgeri de lichid.

Site-ul TMZ.com afirma ca automobilul Porsche Carrera GT, in valoare de 500.000 de dolari, nu suferise modificari si nu era uzat, fiind condus destul de rar. Din acest motiv, aceleasi surse considera ca accidentul a fost provocat de un defect de fabricatie.

“Roger era un sofer de clasa mondiala. Si, desi ar fi putut avea viteza mare (asa cum spun politistii), teoria potrivit careia ar fi pierdut controlul masinii este pur si simplu absurda”, a declarat o sursa citata de TMZ.com.

Sursa: walstreet.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutiera, remorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata! Non Stop ne gasiti la 0720348192, sau pe www.tractari-transport.ro

Leave a Reply