Cel mai mic pret off road cu 7 locuri

Pentru un off road cu 7 locuri, consumul  mixt de 7,8 litri la suta de kilometri este cel care ne-a sarit in ochi. Este meritul  motorului diesel  de 2 litri capabil de 155 CP/360 Nm si al cutiei automate de viteze cu 5 rapoarte  predeterminate.

Noul  Ssangyong Rexton W vine cu numeroase schimbari atat la nivelul echiparilor de interior cat si al exteriorului. Cu preturi pornind de la 21.990 de euro, pentru modelul de baza DLX RWD,Rexton W este cea mai ieftina varianta de off road-er cu 7 locuri de pe piata.

La interior,  Rexton are finisaje cu efect de crom si aluminiu, dar si material mai placute la atingere fata de modelul anterior.  Echiparile standard includ  ABS+EBD, contolul electronic al traiectoriei (ESP), asistenta activa la franare(BAS), asistenta la coborare in panta (HDC),protectie active impotriva rasturnarii (ARP).

Desi impresionant ca tinuta de drum on road, SsangYong Rexton isi arata calitatile cu adevarat in off road. Capacitatea de trecere este extraordinara, nedandu-ti  nicio clipa impresia ca ai putea pierde controlul. In plus, cutia automata de viteze si sistemele de asistenta la urcare si coborare te fac sa te simti in siguranta chiar si in pantele/rampele abrupte.

Pretul nemaipomenit al Rexton-ului ne face sa credem ca producatorul targeteaza atat vechii clienti de Ssangyong, care cunosc marfa, dar si cumparatorii de autoturisme de teren 4×4 SH. Un alt segment de cumparatori este acela care nu doresc sa riste sa cumpere un automobil de teren la mana a doua, dar care vor totusi o masina buna pentru banii pe care ii cheltuie.

Reteaua de dealeri  Ssangyong a ajuns la 4, in Bucuresti,  Constanta, Timisoara, Cluj Napoca si se extinde in Brasov, Bacau, Iasi si Oradea.

Sursa: auto.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutiera, remorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata! Non Stop tractari si remorcari auto ne gasiti la 0720348192, sau pe  www.tractari-transport.ro – 

Leave a Reply