Chevrolet Corvette Z06 Convertible

Familia Corvette s-a îmbogățit cu un nou membru: versiunea decapotabilă a performantului model Corvette Z06. Publicul o va putea admira la Salonul Auto de la New York.

Chevrolet a prezentat oficial imagini cu noul model din gama Corvette numit Z06 Convertible. Versiunea decapotabilă a performantului Corvette Z06 va fi arătată publicului la Salonul Auto de la New York, ce debutează pe 18 aprilie. Chevrolet spune că acest model este cea mai puternică decapotabilă produsă vreodată de către constructorul american.

 Motorul V8 de 6.2 litri va dezvolta cel puțin 625 CP și 861 Nm, spune comunicatul oficial Chevrolet. Puterea va fi transmisă către puntea spate prin intermediul unei cutii de viteze manuală cu șapte trepte sau opțional prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte. 

Materialul textil este soluția aleasă pentru plafonul amovibil, iar acesta poate fi acționat și în mers până la viteza de 50 km/oră. Deși este o idee mai grea decât versiunea coupe a modelului Z06, Chevrolet promite că toate performanțele au fost păstrate intacte. Oficialii americani spun că tehnologia folosită pentru a ranforsa caroseria decapotabilă a modelului Z06 nu era disponibilă acum cinci ani de zile. “Ne-am dorit un cadru mai ușor față de cel de oțel folosit de generația anterioară, dar extrem de rigid pentru a putea face față celor 600 CP“, a spus Ed Moss, inginerul șef responsabil cu partea de structură a noului model Corvette Z06.

Sursa: automarket.ro

Servicii complete de tractari auto, transport marfa si transport mobila Pitesti si transport mobila Arges. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutiera, remorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata! In caz ca vreti sa va mutati mobila, o cumparati si o aduceti la domiciliu sau va mutati in alta parte va putem ajuta  cu mutarea mobilei in Pitesti si in Arges. Relocarea in Pitesti si relocarea in Arges o asiguram cu personal calificat, siguranta in transportul mobilei si rapiditate in derulare comanda.Non Stop tractari, remorcari auto, transport mobila Pitesti si transport mobila Arges ne gasiti la 0720348192, sau pe  www.tractari-transport.ro – 

Leave a Reply