Lansare noul Mercedes S 65 AMG!!!

Lansarea noului S 65 AMG, unul dintre cele mai puternice modele Mercedes-Benz existente pe piata, este o veste extrem de importanta pentru pasionatii de masini cu adevarate herghelii nervoase sub capota.

Nemtii de la Daimler au anuntat lansarea unei noi versiuni a modelului de top Mercedes-Benz S 65 AMG. Impresionantul vehicul va fi prezentat atat la expozitia auto de la Los Angeles cat si la cea de la Tokyo urmand ca primii clienti sa isi primeasca masinile in martie 2014.

Nouul S 65 AMG vine cu un propulsor V12 biturbo de 6.0 litri  – cuplat la o transmisie AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC – care dezvolta nu mai putin de 630 CP. Masina poate ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 4,3 secunde, aceasta performanta fiind atinsa fara ca indicatorul de consum sa se zbata mai tare decat turometrul. Conform producatorului german, noul S 65 AMG consuma cu 2,4 l / 100 km mai putin decat predecesorul sau, adica 11,9 l / 100 km. Emisiile de CO2 sunt de 279 g / km.

Pe langa performantele dinamice asigurate de AMG S Klasse, masina uimeste prin luxul si dotarile interioare. In plus, sistemele de comanda si control sunt de top. Astfel, noul Mercedes-Benz S 65 AMG are in dotare impresionantul system Magic Body Control care, gratie sistemului de scanare a drumului din fata, ajusteaza suspensia in functie de acesta. Tot la capitolul noutati trebuie adaugat si Head-Up Display–ul sau Touch-pad-ul inserat in cotiera.  Pe langa acestea, la bordul noului vehicul pot fi gasite o multime de sisteme insumand cam tot ce are mai bun in acest moment grupul Daimler in departamentul de Cercetare–Dezvoltare. Pretul este pe masura dotarilor si performantei: 232.000 de euro (pentru piata germana).

Sursa: Capital.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutieraremorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata!!! NON STOP la 0720348192 sau pe www.tractari-transport.ro

Leave a Reply