Lansare noul Opel Isignia

Noul Opel Insignia se lanseaza pe piata din Romania cu functii ce integreaza cele mai recente cerinte in domeniu. Noua generatie este proiectata avand conceptul de conectivitate la baza si vine cu un sistem ce integreaza smartphone-ul sau tableta, duplicand din continutul si utilitatea acestora pentru a asigura calatorii mai sigure si mai simple.

Meniul disponibil pe Opel Insignia poate fi stabilit pentru limba romana si, mai mult, navigatia in limba romana este de acum oferita pentru piata locala. Sistemul are instalat toate hartile Europei, actualizari fiind disponibile ulterior. Informatii precum limitarile de viteza aplicate anumitor segmente de drum sunt integrate in comunicare. Acestea pot fi redate datorita camerelor ce identifica indicatoarele rutiere si ofera astfel soferului instrumentele necesare.

Elementele care faciliteaza interactiunea soferului cu masina acopera in cazul noului Opel Insignia patru optiuni. Comenzile pe volan si ecranul color tactil de 8 inch, cel mai mare din segmentul sau, sunt doua dintre variantele de plasare a comenzilor. Un dispozitiv touchpad care este amplasat la indemana, langa schimbatorul de viteze, permite aceleasi interactiuni ca si ecranul tactil, completand insa cu recunoasterea scrisului de mana, o functie importanta pentru siguranta. De exemplu, pentru introducerea unei adrese in sistemul de navigatie, soferul nu este nevoit sa isi ia privirea de la drum, ci poate indica destinatia prin acest sistem facil si mult mai sigur.

Urmand acelasi rationament al facilitarii interactiunii cu masina, optiunile nu se limiteaza doar la destinatii pentru sistemul de navigatie sau posturi radio, ci pot include melodii, fotografii sau contacte uzuale din telefon.

Comanda vocala prin care soferul se poate adresa masinii este o alta caracteristica extrem de utila, ce permite efectuarea de solicitari in siguranta, atentia ramanand concentrata la trafic.

Opel propune sistemul infotaiment IntelliLink, ce permite utilizatorului unui smartphone sa pastreze in permanenta accesul la ceea ce conteaza: muzica din telefon sau datele de contact ale celor cu care comunica si posibilitatea de a ii apela rapid si fara riscuri in trafic. Accesul la internet completeaza aceste functii, facand practic din terminalul mobil un punct extins de comunicare.

Insignia vine dotat cu numeroase solutii ce apeleaza la tehnologie pentru a spori confortul: de la acces si pornire fara a scoate cheia din buzunar, la numeroasele programe de asistenta ce contribuie la un condus relaxat si in siguranta, inclusiv optiunea de a afisa date extinse pe display-ul redesenat.

Noul Opel Insignia aduce modificari de aspect ce ii subliniaza alura eleganta, dar si de concept, cu un interior complet redesenat si cu functii ce fac din transportul cu masina o calatorie placuta si sigura.

Opel Insignia este fabricat in Germania, in uzina Opel de la Russelsheim, de langa Frankfurt.

Sursa:auto.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutieraremorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata!!! NON STOP la 0720348192 sau pe www.tractari-transport.ro

Leave a Reply