Lista viitoarelor motorizări cu care Mercedes C-Klasse va ataca BMW Seria 3

Mercedes pregăteşte versiuni numeroase pentru noua generaţie C-Klasse. Pe listă se află două derivate hibride, cel mai eficient motor diesel din segment şi, bineînţeles, noul C63 AMG, aşteptat să ofere aproape 500 de cai.

La mijlocul acestei luni, la fix 20 de ani de la debutul primului C-Klasse, Mercedes lansa cea mai nouă generaţie a modelului de clasă medie. Un model care îşi propune să se bată cu etalonul BMW Seria 3, bazându-se pe avansul tehnologic al fratelui mai mare S-Klasse.

Mercedes C-Klasse – imagini şi informaţii oficiale

Cu ocazia publicării primelor imagini şi informaţii oficiale, Mercedes a anunţat şi cele trei motorizări pe care modelul german le va oferi la început. Este vorba despre versiunile pe benzină C180 şi C200, echipate cu 156, respectiv 184 de cai putere, la care se adaugă dieselul C220 BlueTEC, cu doar 170 de cai.

Mercedes C250 BlueTEC

Anul 2014 va aduce însă şi alte motorizări în gama lui C-Klasse, motorizări despre care s-a vorbit şi în comunicatul oficial: un hibrid-diesel şi un hibrid-benzină, precum şi un diesel ceva mai puternic, de 204 cai putere şi 500 de Nm, responsabil pentru propulsia versiunii C250 BlueTEC. Această motorizare va avea misiunea de a câştiga de partea sa clienţii lui BMW 325d, echipat însă cu 218 cai putere.

Mercedes C250

Cei care preferă propulsoarele pe benzină ceva mai puternice vor primi în 2014 şi o versiune C250. Ea va fi animată de o unitate cu patru cilindri, de 2.0 litri, capabilă să livreze 210 cai putere şi un cuplu motor de 350 Nm.

 

Mercedes C220 BlueTEC ECO

Tot în 2014 Mercedes îşi propune să dea naştere celui mai eficient C-Klasse din istorie. O versiune extrem de economică şi cu emisii reduse a lui C220 BlueTEC va fi lansată. Ea va avea acelaşi motor turbodiesel de 2.1 litri şi 170 de cai putere, însă va fi echipată cu pneuri cu rezistenţă redusă la rulare şi cu un pachet aerodinamic distinct. Rezultatul? Cele mai bune emisii din segmentul mediu premium, estimate la sub 100 g/km.

Toate motorizările enumerate până acum vor putea fi comandate şi alături de o nouă cutie automată Mercedes. Este vorba despre transmisia 9G-Tronic, care, după cum o sugerează şi numele, va dispune de nouă trepte.

Mercedes C300 BlueTEC Hybrid

Aceeaşi cutie este aşteptată să echipeze şi viitorul C300 BlueTEC Hybrid, dieselul-hibrid oferit în premieră în gama lui C-Klasse. Versiunea va beneficia de serviciile turbodieselului de 2.1 litri şi 204 cai putere (regăsit pe C250 BlueTEC), asistat însă de un motor electric de 29 de cai şi 250 de Nm. Ansamblul va fi conectat, după cum vă spuneam, la aceeaşi cutie 9G-Tronic.

Mercedes C300 Plug-in Hybrid

Cealaltă versiune hibridă a modelului german este aşteptată în 2015 şi va implica prezenţa unei unităţi pe benzină. În acest caz vorbim despre un hibrid ce va putea fi alimentat la priză, compus dintr-un motor de 2.0 litri, cu injecţie directă, de 250 de cai putere, asistat de o unitate electrică de 68 de cai.

Mercedes C63 AMG

Anul 2014 se va încheia cu lansarea unei versiuni foarte importante pentru noul C-Klasse. Este vorba despre derivatul de performanţă C63 AMG. Modelul va beneficia de serviciile unui nou motor V8 bi-turbo, capabil să ofere între 455 şi 495 de cai putere, ceva mai mult decât cei 431 de cai de pe BMW M3. El va fi asociat transmisiei actuale cu dublu ambreiaj, 7G-Tronic, şi îşi va găsi locul pe mai multe modele AMG.

Sursa: automarket.ro

Servicii complete de tractari auto, transport marfa si transport mobila Pitesti si transport mobila Arges. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutiera, remorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata! In caz ca vreti sa va mutati mobila, o cumparati si o aduceti la domiciliu sau va mutati in alta parte va putem ajuta  cu mutarea mobilei in Pitesti si in Arges. Relocarea in Pitesti si relocarea in Arges o asiguram cu personal calificat, siguranta in transportul mobilei si rapiditate in derulare comanda.Non Stop tractari, remorcari auto, transport mobila Pitesti si transport mobila Arges ne gasiti la 0720348192, sau pe  www.tractari-transport.ro – 

Leave a Reply