Maserati Ghibli este disponibil si in Romania

Noul Ghibli reprezintă un moment hotărâtor în istoria Maserati. Prezentat la Salonul Auto de la Shanghai la doar câteva luni după noul Quattroporte, Ghibli va permite mărcii Maserati să ofere, în același timp, două berline în patru uși pentru prima dată în istoria sa. Ghibli este mai scurt, mai ușor, mai puțin costisitor și mult mai dinamic decât nava amiral Quattroporte și reprezintă un punct forte al programelor Maserati ce prevăd producția a 50.000 unități pe an până în 2015.

Ambele versiuni ale gamei pe benzină asigură performanțe ridicate mulțumită motorului V6 twin-turbo de 3.0 litri. Mai mult, această berlină sport de lux a segmentului E poate fi echipată cu tracțiune spate sau cu tracțiune integrală. Ghibli are la bază o filosofie mai sportivă decât cea a modelului Quattroporte, iar versiunea cea mai puternică, Ghibli S, oferă o putere de 410 CP, accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.0 secunde și atinge o viteză maximă de 284 km/h.

Ghibli este primul autoturism Maserati din istorie care este propulsat de un motor diesel. 

Propulsorul turbo V6 asigură sunetul, rafinamentul și plăcerea de a conduce specifice Maserati și oferă, în același timp, un consum de combustibil mai mic de 6 litri la 100 km (NEDC). Ghibli diesel va fi și primul Maserati cu tehnologie Start-Stop. Cu modelul mai mare Quattroporte are în comun arhitectura, inclusiv siguranța la impact, șasiul, schema suspensiilor și propulsoarele, deși este mai ușor cu 50 kg, mai scurt cu 173 mm în ampatament și cu 291 mm per total.

Ghibli, Ghibli S, Ghibli S Q4 și Ghibli Diesel sunt echipate cu o cutie de viteze automată cu opt rapoarte ce garantează confort neintrerupt cu schimbarea rapidă a treptelor de viteză și accelerare rapidă.

Prețurile anunțate în România sunt următoarele:

Maserati Ghibli (benzină, 3.0 l, V6 Twin Turbo, 330 CP, RWD, 0-100 km/h în 5,6 secunde) – 69.688 euro
Maserati Ghibli S (benzină, 3.0 l, V6 Twin Turbo, 410 CP, RWD, 0-100 km/h în 5 secunde) –  82.832 euro
Maserati Ghibli S Q4 (benzină, 3.0 l, V6 Twin Turbo, 410 CP, AWD, 0-100 km/h în 4,8 secunde ) – 85.932 euro
Maserati Ghibli Diesel (motorină, 3.0 l, V6, 275 CP, RWD, 0-100 km/h în 6,3 secunde) – 67.704 euro

Sursa: topgear.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutiera, remorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata!!! NON STOP la 0720348192 sau pe www.tractari-transport.ro

Leave a Reply