Noul Lexus GS 300h

Incepand din luna noiembrie 2013, Lexus ofera si pe piata din Romania modelul Lexus GS echipat cu noul sistem de propulsie Lexus Hybrid Drive cu capacitate cilindrica de 2.5 litri si 223 CP.

Noul GS 300h este o limuzina premium cu motor central si tractiune spate, iar transmisia este automata de tip CVT. Sistemul de propulsie este hibrid integral cu doua motoare electrice si un motor termic de 2.5 litri in 4 cilindri cu ciclu Atkinson si injectie directa D-4S. Consumul mixt de carburant de 4.8 litri/100 km si emisiile de CO2 de 110g/km transforma acest sistem de propulsie intr-unul din cele mai eficiente din segmentul sau.

Cateva tehnologii inovative, prezente pe GS 450h, sunt oferite si pe GS 300h, printre acestea numarandu-se  sistemul de aer conditionat ‘S-Flow’ – dotat cu tehnologia premiata “nanoe®” -, a doua generatie a sistemului de control Remote Touch si unul din cele mai mari ecrane multifunctionale montate pana acum la un vehicul de serie. Si in materie de siguranta, GS 300h este echipat cu tehnologiile avansate de siguranta activa si pasiva prezente si pe GS 450h, printre care se numara sistemul de asistare la urcarea pantelor (HAC), controlul electronic al franarii (ECB), 10 airbaguri –inclusiv airbag de genunchi – , sistem Head-Up Display color, sistem de monitorizare a unghiului mort si sistem de avertizare asupra traficului din spatele masinii (Rear Cross Traffic Alert RCTA).

GS 300h este oferit in Romania in 4 variante de echipare (Business, Executive, Luxury si F Sport). Preturile de lista ale noii versiuni incep de la 49.350 EUR (TVA inclus). In luna noiembrie, modelul este oferit cu preturi speciale de lansare, astfel incat poate fi achizitionat incepand de la 44.350 EUR TVA inclus.

Sursa: auto.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutieraremorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata!!! NON STOP la 0720348192 sau pe www.tractari-transport.ro

Leave a Reply