Noul Mercedes C Klasse

Mercedes-Benz C-Klasse va primi o nouă generaţie în 2014, aceasta urmând să fie dezvelită pe 16 decembrieBelgienii de la Auto55.be au reuşit să obţină imaginile oficiale ale noii Clasa C înainte de prezentarea programată de constructorul german şi le-au publicat pe portalul lor. Reprezentanţii mărcii din Stuttgart s-au ferit să comenteze imaginile şi veridicitatea acestora. .

După cum se poate observa, noul C-Klasse are un design inspirat puternic din cel al noului S-Klasse şi al lui E-Klasse facelift, fraţii săi mai mari. A patra generaţie a lui C-Klasse este cea mai frumoasă de până acum şi este echipată şi cu blocuri optice cu LED-uri. Posteriorul prezintă o uşoară inspiraţie de la CLA, fratele său mai mic, dar inspiraţia a mers doar până la un punct, deoarece blocurile optice prezintă acelaşi design precum cele ale lui S-Klasse. Iar toate aceste lucruri nu reprezintă o critică la adresa lui C-Klasse, modelul fiind semnificativ mai elegant şi mai atrăgător decât precedesorul său. Mai mult decât atât, C-Klasse W205 are cele mai mari şanse să fie cel mai frumos model din segment.

Detaliile complete ale noului C-Klasse le vom afla abia săptămâna viitoare, dar ştim deja că modelul va avea o platformă nouă, cu un ampatament mai mare şi o masă mai redusă. La momentul lansării, C-Klasse va fi oferit alături de trei motorizări, care vor oferi între 157 şi 186 CP.

Sursa: automarket.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutiera, remorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata! Non Stop tractari si remorcari auto ne gasiti la 0720348192, sau pe  www.tractari-transport.ro – 

Leave a Reply