Porsche 911 ar putea veni pe piata cu o versiune Speedster

Porsche 911 Speedster ar putea primi o nouă generaţie în 2015, spun cei de la Auto Bild. Vorbim despre o versiune de caroserie a luiPorsche 911, aceasta urmând să fie bazată pe actuala generaţie a sportivei din Zuffenhausen, intitulată 991 în nomenclatura internă a mărcii Porsche. Lansarea acestei versiuni noi de caroserie a actualului 911 ar veni pe piaţă ca un omagiu adus lui Porsche 550 Spyder, model lansat în urmaă cu 60 de ani la Salonul Auto de la Paris.

În comparaţie cu Speedster-ul bazat pe generaţia 997 a lui Porsche 911, noul model ar urma să aibă o caroserie cu mai multe optimizări aerodinamice. Printre acestea se numără ascunderea mânerelor de deschidere a portierelor, un parbriz mai mic şi un plafon din pânză. Odată coborât, acel plafon se va ascunde sub cele două “cocoaşe” din fibră de carbon, tradiţie Porsche pentru modelele tip Speedster. Ne aşteptăm şi la modificări în ceea ce priveşte motorizarea, după cum a fost cazul şi lui 997 Speedster.

Generaţia 2011 a lui Porsche 911 era echipată cu un motor cu şase cilindri orizontal opuşi, a cărei cilindree era de 3.8 litri. Această unitate a fost aleasă pentru modificare de inginerii Porsche, care au acordat-o să livreze 408 CP în echiparea lui Speedster, cu 23 CP în plus faţă de versiunea standard a lui Porsche 911 Carrera S de generaţie precedentă. Actualul Porsche 911 Carrera livrează 350 CP, în timp ce un Carrera S asigură 400 CP şi 440 Nm. Versiunea Turbo S a lui 911 furnizează 530 CP, fiind cel mai puternic model din această gamă.

Sursa: automarket.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutieraremorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata!!! NON STOP la 0720348192 sau pe www.tractari-transport.ro

Leave a Reply