Un nou look pentru gama Volkswagen

Conform unei surse din interiorul Volkswagen, citata de publicatia Autocar, in viitorul apropiat va fi adoptata o noua identitate vizuala pentru modelele constructorului german. Este vorba de un nou limbaj stilistic, ce va fi adoptat de fiecare model din gama, la nivel de design exterior, dar nu numai.

Noul look se afla inca in studiu, insa schimbarile nu vor fi revolutionare. Se pare ca se va pastra partea frontala cu acea legatura directa intre calandru si proiectoare, ca la Golf VII, insa intr-o versiune evoluata. Sursa citata de Autocar sustine ca noul look va fi apropiat de cel afisat de conceptul Golf Sportsvan (foto), prezentat in septembrie, la Salonul de la Frankfurt.

Cei care se asteapta la o revolutie vor fi dezamagiti, pentru ca schimbarile nu vor fi radicale. Cat despre primul model care va adopta noua identitate vizuala VW, ar putea fi versiunea de serie derivata din Golf Sportsvan, asteptata sa fie prezentata oficial in primavara lui 2014, la Salonul de la Geneva.

Sursa: 24auto.ro

Servicii complete de tractari auto  si transport marfa. De asemenea inchiriem remorci auto pentru o masina,doua sau pentru dube XXL. Asistenta rutieraremorcare auto si consiliere pentru gasirea unui service autorizat. Daca ati ramas in pana, in caz de accident sau daca nu aveti  numere valabile, va transportam masina dumneavoastra la destinatie. Tractari auto Pitesti, tractari auto Autostrada A1, tractari auto Arges si in orice alta locatie pe plan national sau international pe baza unei comenzi ferme!!! Se poate asigura CMR si factura! Personal calificat si siguranta auto sau marfa transportata!!! NON STOP la 0720348192 sau pe www.tractari-transport.ro

Leave a Reply